Ajánlások, vélemények

Dávid tapasztalata

1. Mi az, amit a leginkább szeretsz a Kvantumhealing kezelésekkel kapcsolatban?

Nyugodt környezet, egy nagyon jó gyógyító. Bár nem tudom megválaszolni, hogy mi és hogyan történik, de hatásos, ami viszont minden ember számára kellene ☺ Jó, hogy rugalmas vagy, így könnyű közös időpontot találni ☺

2. Mi az, amit nem annyira vagy legkevésbé szeretsz a Kvantumhealing kezelésekkel kapcsolatban?

Egy gondom van, ami igazándiból saját problémám, s nem a tiéd: sajnos a szülői felfogás nem olyan , mint amilyennek lennie kellene, ezért az előző félévi „eredmények” miatt csökkent bevételből kell gazdálkodnom, amiből csak ritkán és nehezen tudom megoldani, hogy el tudjak hozzád menni.

3. Hogyan találtál rám, amikor először hozzám jöttél?
Egy ismerősöm ajánlott

4. Mi az, ami a legelőször felkeltette a figyelmed ezzel a szolgáltatásommal kapcsolatban?

Amikor Géza említette, nem hittem el, de jónak tűnt, hogy megszabadulhatok a gátaimtól, amelyek azt érik el, hogy ne legyek sikerek, esetleg féljek, aggódjak dolgoktól. Úgy gondoltam, egy próbát mindenképp megér ezeknek az elhagyása.

5. Mi az, ami miatt engem választottál?
Nem is kérdés: csak a legjobbat 😉

6. Mik azok a legfontosabb pozitívumok, amelyeket a kezelések hatására tapasztaltál?

Sajnos (főleg ZH és vizsgaidőszakban ) eléggé migrénes, stresszes vagyok, de az első kezelés után, amikor dolgoztunk rajta, hónapokig nem volt ilyen gondom ( fogalmam sincs hogy lehet ez 😛 )

7. Ajánlanád-e másoknak a kezeléseimet? Ha igen, miért?

Már megtettem ☺ Mert hatásos, és már az is sokat segít, hogy őszintén meghallgatod az embert és érdekel hogy mi van velük/velünk ( csak ezt a részét értem a kezelésnek, így ezt tudom leírni 🙂
Dávid

Adrienn tapasztalata

„Anna úgy szerepel az én életemben mint egy Tündér.

Amikor megismertem egyből éreztem a szeretetet ami belőle árad.
Mikor bármilyen probléma felmerült az életemben a továbblépéssel kapcsolatban, mindig tudott segíteni.
Akár ha párkapcsolati válságról volt szó, vagy a kiskutyám betegségének a kezeléséről, családi problémák kezeléséről vagy az önmagamhoz való visszatalálásról.
Mindig számíthattam rá, akár ha apró cseprő kis betegségekkor felhívtam, a távolból is meg tudott nyugtatni és segített.
Amikor Vele beszélek és tanácsokat kapok és kezelést, akkor mindig úgy jövök el Tőle, hogy jobban érzem magam a bőrömben mint előtte és kitisztul a kép, megnyugszom.
Ez nagyon fontos, mert voltam már olyan helyen is, ahol hiába mondtak igazságokat, a végén zaklatottabb lettem mint előtte voltam.
A kezelései hatására stabilabb vagyok, felül tudtam kerekedni a válásom okozta krízisen, jobban visszataláltam önmagamhoz és a célomhoz, és érzem, hogy jó úton vagyok.
Vele mindent meg lehet beszélni, és ő nem „csak” egy gyógyító, hanem egy igaz jó barát!”
Puszi: Adri 

Edit tapasztalata

Kedves Anna!

Küldöm a rövid összefoglalót, előbb akartam küldeni, de sajnos egy elég makacs gyulladás ledöntött a lábamról karácsony után.

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok és csodás napokat!

Edit

“Évek óta jelen volt az életemben egy olyan negatív életérzés, amelynek a feloldása a gyerekkorban elszenvedett sérülések feldolgozásán keresztül vezet. Én ezt a problémát különböző tanácsadók igénybevételével igyekeztem megoldani és megtanulni a saját felnőtt életemet élni, ami azonban rövid ideig tartó felüdülést nyújtott, mélyreható változások lelki síkon nem történtek. Mindig visszatértek olyan blokkok, lelki sérülések, amelyek nem engedték meg az igazi kiteljesedést, a magamba vetett hit erősödését, a boldogságot, örömöt és itt elsősorban nem külső körülmények okozta érzésekről beszélek, hanem a minden körülmények közötti harmóniára, amire nagyon régóta vágytam. Már egy ideje foglalkoztatott az a gondolat, hogy lehetne “szavak nélkül” meggyógyulni, elengedni, megbocsátani, megérteni, a láthatón túl a láthatatlanban hinni; hinni abban, hogy ha erős a vágy a lelki gyógyulásra, békére, harmóniára, akkor ez tényleg lehetséges. És sok-sok, véletlennek nem mondható eseményt követően találtam Annára, azonnal megfogott a honlapjának személyes, szeretetteljes hangvétele. Írtam neki és a gyors levélváltást gyors találkozó követte.

Anna nagyon kedves volt, mindvégig a 4 alkalmas találkozónk alatt és nagyon sok új információval gazdagodtam a számomra eddig ismeretlen gyógyítási módról. A kezelések nagyon mélyen érintettek, ezek hatását nem feltétlenül azonnal éreztem, de Annában feltétel nélkül bíztam és mindig nagy energiával tértem haza. Anna utolsó találkozásunk alkalmával megajándékozott egy csodálatos meditációval, mely a mindennapokban eddig nem tapasztalt békével és nyugalommal tölt el. Most, pár hónappal az első találkozásunk után szinte napról napra erősebben árad szét bennem az érzés, hogy szinte bármi jóra képesek vagyunk, amit csak el szeretnénk érni, bármilyen rossznak tűnő kapcsolatot meg tudunk “javítani”, őszintén tudunk egyre többet mosolyogni a világra, minden ok nélkül, örülni tudunk a legapróbb szépségnek is, ami itt terem. Határtalan lények vagyunk, csodálatos teremtő képességekkel. Mindannyian! Köszönöm Anna, hogy vezettél az utamon.

Szívből kívánom, hogy a Hozzád fordulók tapasztalják meg a kedvességed, szereteted, gyengéd vezetésed és minél több csodás gyógyulás vezetője legyél!”