Aktuális programok

 

Élet a Szívben 4 alkalmas meditációs csoport indul 

Itt az ideje, már halaszthatatlanul, hogy a Szívünkből éljünk, teremtsünk.
Hogy ezt hogyan tegyük, mikor és főleg milyen eredménnyel, erről szól majd ez a meditációs sorozat.
4 alkalommal találkozunk, alkalmanként 3 órás programra számíts,  a csodálatos Carina ház ölelő melegségében.
Várlak szeretettel ezen a programon, ha szeretnél te is a szívedből, a Forrással kapcsolódva, félelem nélkül élni.
A 4 alkalom ára: 24.000 Ft
Jelentkezésedet a info@gyogyitsdmegmagad.hu email címre várom.

 

 

Transzutazás az illatok szárnyán 

A lélegzeted szabaddá tesz!

A meditációban és más lelki gyakorlatok során végzett Önfelfedező folyamat legnagyobb hiányossága,hogy a felszabadult tudati tartalmakat nem mindig képes maradéktalanul feldolgozni velük, a gyakorló.

Mivel a tudatosítás folyamata három – egymástól függő – részből áll (megismerés, felvállalás és elfogadás), így ha bármelyik kimarad egy gyakorlatból, a feldolgozás nem lesz teljes!

Ha nem teljes egy tudatosítási folyamat, akkor a felmerült gondolatok, érzelmek ott maradnak a tudat felszíni rétegében, nem találják a helyüket és sokszor még nagyobb káoszt idéznek elő, mint nyugvó állapotukban.

Elengedhetetlen, hogy minden felszínre került lelki tartalom eljusson a teljes feldolgozottság szintjére, ami az elfogadás vagy az elengedés.

Meditációban vagy más lelki gyakorlatoknál ennek megvalósítására, a tudatosítási folyamatok összefogására azonban csak hosszú évekig végzett gyakorlás után képes a gyakorló. A transzlégzés az a módszer, amely természetes módon foglalja magában mindhárom folyamatot!

A megismerés legteljesebb foka működik a transzlégzés során, mert a figyelem befelé fordul és a megváltozott tudatállapotban több információhoz juthatunk, mint éber tudatállapotban. Az illatok, melyek közvetlenül a tudatalattiban hatnak, nagyban segítik a folyamatot.

Másrészt, a tudatalattiból feltörő tudattartalmakat a finom integráció folyamatában tudatosan dolgozzuk fel, dönthetünk, hogy elnyomjuk vagy elengedjük. Az elengedésben az aromaterápiás olajok is segíteni fognak.

A transzlégzés célja, hogy lelkileg felszabaduljunk, így remélhetőleg a feldolgozást, az elengedést fogjuk választani!

A transzlégzés folyamatában felismert és felvállalt tudattartalmak eljutnak a szívig, azokat ott képesek vagyunk befogadni, így jutunk el a megnyugvás, belső béke és elégedettség spirituális állapotába.

Gyere velünk lélegezni! Tapasztald meg a légzés és az aromaterápia együttes, felszabadító erejét!

Cím: a visszaigazoló emailben

A légzéstréningre előzetes bejelentkezés szükséges.
Ára 6.000 Ft/ fő
Jelentkezés: info@gyogyitsdmegmagad.hu

Olvassátok szeretettel Noémi tapasztalatát és ajánlását a Transzlégzésről:

„Először a Samsara fesztiválon volt szerencsém Annával találkozni és kipróbálni a transzlégzést. Akkor konkrét témával (párkapcsolat) dolgoztunk, úgy lélegeztük végig a csakrákat. Elképesztően erős élmény volt!

A légzéstől nagyon hamar egy fajta elmélyült transzállapotba lehet kerülni. Erősen jönnek a belső képek, megoldások az elakadásainkkal kapcsolatosan, és gyönyörűen ki is tisztulnak azok. Azóta több alkalommal voltam már Annánál, és mindegyik hasonlóképpen erős élmény volt. A légzés és zene által könnyedén el tudunk mélyülni. A test is hamar mutatja az elakadásokat; nekem olykor a karom, lábam szokott zsibbadni, befeszülni. Elsőre furcsa és kissé ijesztő élmény, hogy ennyire erőteljesen reagál a test, de Anna jelenléte biztonságos teret teremt: nagyon figyel a résztvevők folyamataira, ott van velünk, érzi, kinek van szüksége segítségre és átsegít a kritikus pontokon.

Az én tapasztalatom is az, hogy nem kell megijedni a mélységektől: az esetleges testi, lelki fájdalmak feltörése után (ami gyakran sírással oldódik) mindig egy nagyon kitisztult, emelkedett, nyugodt és ellazult állapot elérése történik az alkalom végére. Csak ajánlani tudom ezt a kézenfekvő és erős technikát, nekem bevált!” Szeretettel: Noémi