Állapotfelmérés

Az első találkozásunk egy konzultáció

Felmérem a teljes fizikai, lelki és szellemi profilt, energetikai állapotot és a vele született potenciálokat.

A felmérés több eszközzel történik.  

A kronobiológiai felmérés az első lépés , amiben meghatározom az alapkészségeket, a születési potenciált,  fizikai, érzelmi és szellemi téren.
Milyen készségeket, vérmésékletet, szellemi potenciállal  érkezett erre az életre az ember. Mi az amiben erős, mik a gyengeségek, melyeket fejlesztve az élet is fejlődik. 
Ez nagyon széles körű elemzés, kezdve a mit egyen és mikor-tól egészen a karrier, párkapcsolat kérdésköréig. Teljes részletességgel a Sorstérképben kerül kibontásra.
Itt már egyértelműen látszik az, hogy hol és hogyan térhet el akár testi, lelki vagy szellemi szinten az egészségestől.  A felmérés része a Human design és a Génkulcsok profil elkészítése is, mely szintén alapinformációk és a legfontosabb kondicionáltságok megállapítására szolgál. teljes integrált kibontása a Sorstérképben történik.

Pontos születési idő, óra perc és hely szükséges.

A következő szakasz az energetikai állapot felmérése, melyet biotenzorral végzek egy speciális energiatérkép alapján. Ebben a felmérésben a gerinc állapotáról, a csakrák, meridiánok helyzetéről és egyéb, a fenti módszerekkel nem felmérhető mezőkről (transzgenerációs mezők, tudatossági mezők stb) jutok információkhoz.

A módszerek eredményeit összevetve és kérdésekkel pontosítva, a kliens állapota szinte 100% pontossággal megállapítható. Innen tudok továbblépni a prioritások ismeretében a kezelési terv, módszerek, hozzávetőleges időtartam megállapítására. 

Állapotfelmérésre itt lehet bejelentkezni.

Az általam használt módszerek a kliens helyzetének feltérképezésére használatosak. Nem helyettesítik az orvosi diagnózist!