GYIK

Mikor válasszam a kvantumgyógyítást?

A Kvantumgyógyítás egy nagyon széles skálán alkalmazható módszer. Általános megközelítésben minden olyan esetben ajánlható, amikor nem vagyunk a helyünkön, amikor az életünk megrekedt, amikor nem találjuk magunkat, össze vagyunk zavarodva és elhalkult a belső hangunk.

Részletesebben lebontva:

  • energiahiány, depresszió, különböző nehéz lelkiállapotok
  • fizikai tünetek, melyek kivizsgálása és kezelése nem hozott eddig igazi eredményt
  • nehezen magyarázható, furcsa, állandóan ismétlődő nehéz helyzetek
  • függőségek, úgymint:  alkohol, cigaretta, tudatmódosító szerek, társ..stb
  • nehéz családi minták, családrendszerben ismétlődő tarumák, pszichogenetikai bevésődések, életveszélyek ( öröklődő betegségek, balesetek)
  • kényszeres gondolkodási sémák, melyek nem segítik az életet
  • karrierrel öszefügő, munka és életfeladat nehézségek
  • tanulási nehézségek
  • életközép válság, új élet elindítása
  • gyermekvállalás nehézségei

Hány alkalommal kell menni kezelésre?

A Kvantumgyógyítás egy nagyon gyors és finom módszer. Viszonylag kevés alkalom, 3 hetes- 3 hónapos időközönkénti találkozókkal. Minden ember más, így pontosan válaszolni erre a kérdésre az állapotfelmérés, profilalkotás és az első kezelés után lehet. Általában- hangsúlyozom mindenkinél más lehet – 4 alkalom elegendő, ezért van a 4 alkalmas bérlet.

Van-e a kezelés után teendőm?

Igen, van. Bár nincs hetekig tartó házifeladat, mégis érdemes a kezelés utáni napokban fokozottan figyelni a pihenésre, nagyon ajánlott sokat a szabadban tartózkodni, figyelni a visszatérő gondolatokat és nagyon  gyengéden bánni magunkkal, úgy, mint ahogyan egy kisgyermekkel  tennénk.

Mit jelent a Szellemi gerinc felépítés?

A testünk, beleértve a gerincünket is, minden emlékünket őrzi. Amennyiben az életünk sok szeretettel, elfogadással, békével teli a kezdetektől fogva, akkor nincs sok problémánk. Ha ez nem így van, akkor a negatívan megélt helyzetek, fizikai és lelki traumák, kisgyermekként elszenvedett helyzetek, mind megtalálhatóak a gerincünkön is. Változatos lenyomatokat hagynak az életünk, főként a gyermekkorunk eseményei, ezek különböző deformációk, fájdalmak képében jelentkeznek. Alapsérülésünk, szinte mindenkinek, a csípő asszimmetriája. Születési trauma nyoma is lehet. A kórházi születési folyamat része, hogy a baba útjának segítésére a szülést segítő,  kissé vagy nagyon, helyzettől függően, meghúzza a gyermeket. Így alakul ki a csípő asszimmetriája, kisebb- nagyobb eltérésekkel. Nyilván a születési folyamatok eltérőek egymástól, mégis tapasztalatom szerint ez általános probléma. Traumák, balesetek nyomán megmaradó deformációk esetében is segíthet a szellemi gerinc felépítése.  Illetve minden olyan esetben, amikor  veleszületett vagy szerzett, gerincet deformáló betegség alakult ki.

Milyen az a speciális blokkoldó masszázs?

A masszázs alapjait a Holisztikus masszázs adja. Finom ringatással, masszírozással, aromaterápiás olajok használatával és energetikai ráhatással dolgozom. A fizikai testben rekedt blokkok oldása és energetikai feltöltés történik. Összességében egy nagyon kellemes, relaxáló, feltöltő kezelés.

Mit jelent az újraszületés terápia és mikor használod? 

Az újraszületés egy speciális légzésmunkával összekötött, megváltozott tudtállapotban végzett “utazás”. A fogantatástól a megszületést követő pár órát vesszük át. A tudatalattiban és a testben rögzült emlékek feltárása és átkeretezése, az élet céljának felismerése és új, pozitív, életet segítő mintázatok bevésése a cél. Akkor kerül elő, amikor a kvantumgyógyítás és a segítő beszélgetések nyomán konkrét dolog merül fel, mely tudatosításra és szeretetteli integrációra vár. Pl, ikertestvér elvesztése az anyaméhben, vagy a születés alatt. De nem feltétlenül ennyire tragikus helyzetek esetén is nagyon eredményes módszer. Várt vagy nem várt gyerekként érkeztünk, vagy az életben a saját akarat érvényesítése akadályokba ütközik és a környezet részéről elutasítás kísér, vagy sikertenség, esetleg érdemtelenség érzése, párkapcsolati, párválasztási, elköteleződési problémák, sorolhatnám még. A legmélyebb meggyőződéseink magunkról vagy az életről, mindig a fogantatás és a születés közötti bevésődésekből fakadnak. Ezeket dolgozzuk fel és integráljuk szeretetben, az újraszületés terpiával.

Mi a Sorstérkép és az miért jó?

Erről bővebb leírást itt találsz:  Sorstérkép 

Az önmegismerés, a valódi és velünk született lépességeink, gyengeségeink, melyek fejleszthetőek, az utunk iránya, illetve az arról való letérés megállapítása lehetséges így. Sok elemzést és utánajárást igényel, valamint tudatos önmunkát, hogy a választott sorsunk irányába induljunk és az utunkon boldogsággal fejlődjünk. Bátorság kell a szembenézéshez és eltökéltség az úton végig haladni, de nézetem szerint megéri. A jutalom a békesség, a nyugalom és az önazonosság lesz.

Nagyon ajánlatos a módszer a kisbabák megismerésére, a megszületett gyermek útjának segítése miatt, hogy a szülők el tudják fogadni a kisbabát olyannak, amilyen, az életútján megértéssel segíteni őt, olyan esetekben ha a szülők elképzelése a születendő gyermekről más volt.

A kundalini emelkedés kellemetlen tüneteinek kezelése hogyan történik?

Sok sok beszélgetéssel, helyzet feltárással, és az aktuális személy állapotának gyengéd kezelésével. Bármelyik módszeremet használom ilyenkor, ami szükséges.

Miért kerül ennyibe? 

32 év tanulás és munka van mögöttem. A tapasztalatomat és a tárgyi tudásomat, valamint a gyógyítást nem lehet megfizetni. Ami  megfizethető, az az idő, amit veled töltök. Ennek van díja, a többi az bónusz.

Vállalsz-e garanciát a gyógyulásra?

Nem. Azért nem, mert a gyógyulás rengeteg tényező összessége. Ha beteg vagy kell az orvosi diagnózis, az arra felállított kezelés következetes végrhajtása. Kell az elkötelezettséged a gyógyulás mellett. A saját feladatok elvégzése ennek kapcsán, pl. életmód váltás, étkezés, szellemi gyakorlatok stb. Valamint hangsúlyozom, hogy az általam végzett kezelés nem helyettesíti sem az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést, kizárólag lelki- szellemi segítségről van szó. Arra vállalok garanciát, hogy az általam ismert módszerekkel a tőlem elvárható legalaposabb módon segítem az utad. Lásd az ÁSZF ide vonatkozó pontjait.