Sorstérkép

A Sorstérképről

Tanulmányaim során mindig kiemelt figyelmet fordítottam a különböző tipológiai módszerek megismerésére.

Meggyőződésem, hogy életünkben semmi sem véletlen, inkább egy mintázat, vagy mondhatni forgatókönyv alapján nyilvánulunk meg a világban, a Mátrixban. Nézőpontom szerint minél jobban ismerjük ezt a mintázatot, magunkat, a hozott energiákat, képességeket, potenciálokat, annál jobban boldogulunk az életünkben. Ez a tudás felnőttként fontos, hiszen a kríziseink, elakadásaink mutatják, nem a hozott potenciálunk szerint létezünk, ellenállásban vagyunk. Ilyenkor az élet nehéz, kihívásokkal teli és azt érezzük, nincs lehetőségünk, eszközünk a megoldásokhoz. Ismerve a Sorstérképünket,  azonban konkrét megoldási kulcsokat kaphatunk.

Ez az ismeret nagyban segít gyermekeink nevelésében is. Ha tudjuk, milyen erősségekkel, fejlesztendő képességekkel, energiamintázatokkal és sorsfeladattal érkeztek, értjük öket, már egészen kicsi, csecsemő kortól. Nem fogjuk olyan irányba kényszeríteni az életben, ami nem feladata. Arra fogjuk felkészíteni és segíteni amerre a választott sorsa viszi. A nevelése nem kondicionálás lesz, hanem az életére felkészítés. A kihívásokat így sem fogja elkerülni, ám abban talán egyetértünk, nem mindegy, hogy hogyan éli meg azokat. Megoldhatatlan feladatokként vagy egy sorshelyzetként ami egy következő lépés az életében. Számtalan példát tudnék felsorolni a praxisomból itt és most,  csak egy feltételezett példa erre, ha valaki olyan potenciállal születik ami inkább viszi őt szellemi pályára akkor nem kell erőltetni, hogy élsportoló legyen, és esetleg fordítva. Nem szükséges megosztani az energiákat.

Összefoglalva, a Sorstérkép egy olyan átfogó önismereti elemzés, mely megmutatja  a fizikai, érzelmi, szellemi, energetikai potenciálokat. Azt a mintázatot melynek ismeretében az életben a flow állapotában tudunk létezni, jókor jó helyen, a megfelelő energiával. A fizikai jellemzőinktől kezdve, a pl. mit együnk és hogyan, milyen környezet a megfelelő, hogyan reagálunk egy egy helyzetben érzelmileg, milyen szellemi potenciálunk van, milyen munka, hivatás a leginkább értelmes számunkra, hogyan reagálunk a stresszre fizikailag, érzelmileg, hogyan hozzunk döntéseket, kire vagy mire hallgassunk, milyen tartalékaink vannak, hogyan tudjuk a legjobban felhasználni az erőnket, merre fejlődjünk spirituálisan és még számtalan kérdésre adott választ találunk a Sorstérkép elemzésben. Felnőttként ez az ismeret elindíthat egy dekondicionálási folyamatot, visszakapjuk önmagunkat. Gyermekkorban alkalmazva ez a tudás olyan élethez vezet, mely folyamatos fejlődéssel a kiteljesedéshez vezet.

A Sorstérkép elemzése nem lenne egész  akkor ha csak a születési potenciállal foglalkoznánk. Hiszen nagyon sokszor az elemzés során kiderül, hogy az élet nem olyan, a kihívásokat nem úgy éli meg a kliens, hogy folyamatosan dolgozik ” maga ellen” . Olyan élethelyzetekbe sodorja magát, ami teljesen éthetetlen és nem is illeszkedik a születéskor hozott mintázatba. Ilyenkor jogos a kérdés: mégis mi történt.

Erre ad választ a trauma – illetve az életveszély – elemzés. Valójában itt tudjuk meg azt, hogy mikor és miért kanyarodtunk le a választott útról. Ezen információk tudatában lehet elindulni az élet gyógyításának útján, melyhez különböző, jól kipróbált módszereket tudok ajánlani, megtanítani.

A Sorstérkép elemzés három alkalom, online történik, hangfelvétellel együtt, így bármikor visszahallgatható. Jelentkezni itt lehet.